Ρουμάνος ξήλωνε πλάκες από τα πεζοδρόμια

Ρουμάνος ξήλωνε πλάκες από τα πεζοδρόμια

Κάποιοι ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 35χρονο και κατέσχεσαν τρεις πλάκες που είχε ήδη αφαιρέσει

Ρουμάνος ξήλωνε πλάκες από τα πεζοδρόμια
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί σε έναν δρόμο στη Θήβα, όταν είδαν πρωί- πρωί έναν άγνωστο άνδρα που δεν έφερε τις ενδείξεις εξουσιοδοτημένου συνεργείου να ξηλώνει τις… πλάκες από το πεζοδρόμιο χρησιμοποιώντας ένα καλέμι!

Κάποιοι ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 35χρονο Ρουμάνο και κατέσχεσαν τρεις πλάκες που είχε ήδη αφαιρέσει. Όμως, ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου Θηβαίων που κλήθηκε στο σημείο, διαπίστωσε ότι είχαν ξηλωθεί συνολικά 30 πλάκες! Η ζημιά δεν ξεπερνά τα 200 ευρώ, αλλά παραμένει αναπάντητο το ερώτημα σε τι θα χρησιμοποιούσε τις πλάκες ο αλλοδαπός, που αρνήθηκε να εξηγήσει τι θα τις έκανε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή και διακεκριμένες φθορές!

*** Μέρα- μεσημέρι, καβάλησε μια ξένη μοτοσικλέτα και έγινε… λαγός ένας 27χρονος στην πόλη της Ξάνθης! Δεν την χάρηκε για περισσότερο από ένα 24ωρο, όμως, γιατί οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν το σημείο όπου την είχε κρύψει και την επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη της. Ο 27χρονος, που είχε απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με την κατηγορία της κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης