Ημαθία: Του άρπαξαν μέσα από τα χέρια σακούλα με 20.000 ευρώ!

Ημαθία: Του άρπαξαν μέσα από τα χέρια σακούλα με 20.000 ευρώ!

Ενας 26χρονος τον πλησίασε μόλις βγήκε από την τράπεζα - Τον κατέγραψαν οι κάμερες και συνελήφθη λίγο αργότερα - Ο συνεργός του που έχει και τα κλεμμένα χρήματα καταζητείται

Ημαθία: Του άρπαξαν μέσα από τα χέρια σακούλα με 20.000 ευρώ!
Απρόσεκτο ήταν το ηλικιωμένο θύμα μιας κλοπής με πλούσια λεία έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αλλά απρόσεκτοι ήταν και οι δράστες που του άρπαξαν μέσα από τα χέρια ένα μικρό θησαυρό σε «ζεστά» μετρητά! Η κλοπή έγινε... on camera, με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί άμεσα ένας από αυτούς!

Οι δυο δράστες καραδοκούσαν έξω από την τράπεζα, έχοντας στοχοποιήσει τον 73χρονο που είχε βάλει σε μια σακούλα τα 20.000 ευρώ τα οποία τον είχαν δει να κάνει ανάληψη λίγο νωρίτερα. Ο 26χρονος τον πλησίασε, άρπαξε αιφνιδιαστικά τη σακούλα μέσα από τα χέρια του και μπήκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ένας άγνωστος συνεργός του, μαζί με τον οποίο διέφυγε!

Οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας, όμως, κατέγραψαν τα χαρακτηριστικά του νεαρού δράστη που εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στη Βέροια και προσήχθη από τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια. Εκεί αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον 73χρονο, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Όμως, ο συνεργός του που έχει και τα κλεμμένα χρήματα δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης