Έκλεβε πορτοφόλια μέσα από το νοσοκομείο της Κέρκυρας

Έκλεβε πορτοφόλια μέσα από το νοσοκομείο της Κέρκυρας

Η δράστιδα κατάφερε να κλέψει δύο πορτοφόλια που περιείχαν συνολικά 460 ευρώ από την τσάντα της συνοδού ενός ασθενούς που νοσηλευόταν, αλλά την «πρόδωσαν» κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου

Έκλεβε πορτοφόλια μέσα από το νοσοκομείο της Κέρκυρας
Σαν το... φάντασμα τριγυρνούσε από θάλαμο σε θάλαμο μέσα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας μέσα στη νύχτα μια 37χρονη Ελληνίδα, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για «ξαφρίσει» ό,τι μπορούσε από τους νοσηλευόμενους όταν κοιμόντουσαν ή τους συγγενείς τους όταν έλειπαν για λίγο! 

Η δράστιδα κατάφερε να κλέψει δύο πορτοφόλια που περιείχαν συνολικά 460 ευρώ από την τσάντα της συνοδού ενός ασθενούς που νοσηλευόταν, αλλά την «πρόδωσαν» κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου που την κατέγραψαν να βγαίνει βιαστικά την επίμαχη ώρα και αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Η 37χρονη γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας που της άσκησε δίωξη για κλοπή.

*** Την ολιγόλεπτη απουσία ενός υπαλλήλου μίνι μάρκετ στην Σαγιάδα της Θεσπρωτίας εκμεταλλεύτηκε ένας 32χρονος αλλοδαπός για να αδειάσει την ταμειακή μηχανή και να το βάλει στα πόδια. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνοριοφύλακες στην επαρχιακή οδό Σελεύκειας – Μαυροματίου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 

*** Διάφορα φάρμακα και 500 ευρώ άρπαξαν από το φαρμακείο μιας 52χρονης στις Σέρρες το οποίο διέρρηξαν δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 34 χρόνων. Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης