Πρέβεζα: «Άρωμα» γυναίκας στη ληστεία του διανομέα φαγητού!

Πρέβεζα: «Άρωμα» γυναίκας στη ληστεία του διανομέα φαγητού!

Οι τέσσερις από τους δράστες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος και μια γυναίκα, αναγνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

Πρέβεζα: «Άρωμα» γυναίκας στη ληστεία του διανομέα φαγητού!
«Βαρύ» έπεσε το κλεμμένο φαγητό στους δράστες της ληστείας ενός 38χρονου διανομέα, που ξυλοκοπήθηκε χωρίς έλεος όταν πήγε να παραδώσει την αξίας μόλις 40 ευρώ παραγγελία στον καταυλισμό τσιγγάνων που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας!

Οι τέσσερις από τους δράστες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος και μια γυναίκα, αναγνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. 

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 21, 22 και 16 χρόνων και μια 21χρονη γυναίκα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενοι για ληστεία, σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Το «δρομολόγιο του τρόμου» για τον άτυχο διανομέα γνωστού καταστήματος εστίασης της Πρέβεζας, έγινε το βράδυ της Κυριακής. Μόλις παρέδωσε την παραγγελία, δέχθηκε επίθεση από τους τσιγγάνους που αρνήθηκαν να πληρώσουν και άρχισαν να τον χτυπούν άγρια ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης