Αγρίνιο: Άρπαζαν μέταλλα δίπλα στην Αστυνομία

Αγρίνιο: Άρπαζαν μέταλλα δίπλα στην Αστυνομία

Ενας 24χρονος μαζί με ανήλικο συνεργό του είχαν ξηλώσει καλώδια μήκους 100 μέτρων, τα οποία παράτησαν και προσπάθησαν να εξαφανιστούν μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας

Αγρίνιο: Άρπαζαν μέταλλα δίπλα στην Αστυνομία
Περίσσευε το θράσος σε δυο νεαρούς τσιγγάνους «κυνηγούς» χαλκού, από τους οποίους ο ένας ανήλικος, αφού έφτασαν στο σημείο να εισβάλλουν σε μια περιφραγμένη επιχείρηση που βρίσκεται δίπλα στο μέγαρο της Αστυνομίας στο Αγρίνιο!

Ο αστυφύλακας σκοπός δεν πίστευε στα μάτια του όταν τους είδε να τρυπώνουν μέσα και ενημέρωσε τους συναδέλφους του που κινητοποιήθηκαν αμέσως. Ώσπου να φτάσουν, ο 24χρονος μαζί με τον ανήλικο συνεργό του είχαν ήδη ξηλώσει καλώδια μήκους 100 μέτρων, τα οποία παράτησαν και προσπάθησαν να εξαφανιστούν μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας! 

Όμως, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση, αλλά μόνο ο 24χρονος κρατείται για να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, ενώ ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος. Σχηματίστηκε, όμως, δικογραφία σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης