Μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της ΧΑ καταγγέλλουν επίθεση από χρυσαυγίτες

Μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της ΧΑ καταγγέλλουν επίθεση από χρυσαυγίτες

Επίθεση κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν και άλλα τρία άτομα, φίλοι του Παύλου Φύσσα - Δίνουν κατάθεσεις στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά - Καταγγελία και για επίθεση αντεξουσιαστών σε βάρος χρυσαυγίτη

Μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της ΧΑ καταγγέλλουν επίθεση από χρυσαυγίτες
Επίθεση από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν μάρτυρες κατηγορίες στη δίκη της ΧΑ στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με συνηγόρους πολιτικής αγωγής πρόκειται για δυο από τους μάρτυρες στην υπόθεση Φύσσα οι οποίοι λίγο πριν τις 9 το πρωί δέχθηκαν επίθεση στην συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Σολωμού από πέντε αγνώστους. 

Κλείσιμο
Την καταγγελία επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κορυδαλλού, Μιχάλης Ευθυμιάδης σύμφωνα με τον οποίο μπροστά στην είσοδο του κτηρίου όπου διεξάγεται η δίκη, την ώρα που 4-5 φοιτητές κατέβαιναν από λεωφορείο δέχθηκαν, όπως ανέφερε, επίθεση από «φουσκωτούς».

Και οι πέντε νεαροί, οι άλλοι τρεις εκ των οποίων είναι φίλοι του Παύλου Φύσσα, κατέθεσαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, η οποία διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό.

Νωρίτερα πληροφορίες από το ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι δύο άτομα βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού καταγγέλοντας ότι δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου αξιολόγησε την κατάσταση των δύο καταγγελόντων.

Σε ένα δεύτερο περιστατικό αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε οπαδό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος οδηγούσε μηχανή, στη λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη, στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ. Οι αντιεξουσιαστές, τού έσπασαν τη μηχανή, τον έριξαν κάτω και η Αστυνομία τον φυγάδεψε σε ένα κατάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης