Κύπρος: Δικηγόρος καταγγέλλει ότι απειλήθηκε η ζωή του γιατί κατηγόρησε το γενικό εισαγγελέα

Κύπρος: Δικηγόρος καταγγέλλει ότι απειλήθηκε η ζωή του γιατί κατηγόρησε το γενικό εισαγγελέα

Ο κ. Αγγελίδης είχε αναφέρει ότι ο γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης και το στενό κοινωνικό του περιβάλλον μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται συγκεκριμένος δικηγόρος, του απέσπασε με απάτη πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

Κύπρος: Δικηγόρος καταγγέλλει ότι απειλήθηκε η ζωή του γιατί κατηγόρησε το γενικό εισαγγελέα
Απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει η αντιπαράθεση μεταξύ γενικού και βοηθού γενικού εισαγγελέα στην Κύπρο, αφού γνωστοί δικηγόροι έχουν λάβει θέσεις υποστήριξης είτε του ενός είτε του άλλου. Σήμερα ο δικηγόρος Παύλος Αγγελίδης αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα με το οποίο άγνωστος απείλησε τη ζωή του, γιατί καταφέρθηκε κατά του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κ. Αγγελίδης είχε αναφέρει ότι ο γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης και το στενό κοινωνικό του περιβάλλον μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται συγκεκριμένος δικηγόρος, του απέσπασε με απάτη πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ο δικηγόρος αυτός, κατά τον κ. Αγγελίδη προστατεύεται από το γενικό εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη ο οποίος δεν του ασκεί ποινική δίωξη γιατί είναι φίλοι και κουμπάροι.

Το τηλεφώνημα στον κ. Αγγελίδη σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από καρτοτηλέφωνο του οποίου ο κάτοχος δεν μπορεί να εντοπιστεί αφού στην Κύπρο η καρτοκινητή τηλεφωνία καλύπτεται από ανωνυμία και οι σχετικές κάρτες πωλούνται στα περίπτερα, χωρίς ο αγοραστής να είναι υποχρεωμένος να δώσει στοιχεία ταυτότητας.

Στο ευρύτερο θέμα τη αντιπαράθεσης του γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη με το βοηθό γενικό εισαγγελέα Ρίκο Ερωτοκρίτου, η κατάσταση παραμένει ιδιαιτέρως περίπλοκη. Ο γενικός εισαγγελέας έχει δηλώσει ότι θα οδηγήσει το βοηθό γενικό εισαγγελέα στο Κακουργιοδικείο ως κατηγορούμενο για δωροληψία και διαφθορά σε υπόθεση ρωσικής εταιρείας με αντικείμενο πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα ο βοηθός γενικός εισαγγελέας με κατάθεση του στην Αστυνομία καταγγέλλει το γενικό εισαγγελέα για διαφθορά και χρηματισμό στην ίδια υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης