Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι με χάπια

Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι με χάπια

Ο δράστης είχε στοχοποιηθεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολουθούσαν διακριτικά 

Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι με χάπια
Πρωί- πρωί έκανε αλισβερίσι με έναν από τους «πελάτες» του στην Κατερίνη ένας 43χρονος που είχε στην κατοχή του εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων, χωρίς –φυσικά- να διαθέτει και την απαραίτητη ιατρική συνταγή!

Ο δράστης είχε στοχοποιηθεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολουθούσαν διακριτικά και, όταν τον είδαν να πωλεί ναρκωτικά δισκία σε έναν 39χρονο, τους συνέλαβαν και τους δυο. Ο διακινητής είχε πάνω του 63 ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 30 ευρώ που κατασχέθηκαν, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 354 ναρκωτικά χάπια, σπόροι κάνναβης βάρους 4,4 γραμμαρίων και 600 ευρώ. Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ένα ζευγάρι Βουλγάρων συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας, όταν έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Στο σπίτι όπου κατοικούν η 40χρονη γυναίκα και ο 44χρονος άνδρας, κατασχέθηκαν άλλα 57,27 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς και ένα μεταλλικό κλομπ μήκους 0,70 εκατοστών. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης