Ηράκλειο: Ο μπόμπιρας το έσκασε… αλλά βρέθηκε!

Ηράκλειο: Ο μπόμπιρας το έσκασε… αλλά βρέθηκε!

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός όταν η πανικόβλητη μητέρα ζήτησε βοήθεια για να βρεθεί το 6χρονο παιδί, που ξέφυγε από την προσοχή της και εξαφανίστηκε

Ηράκλειο: Ο μπόμπιρας το έσκασε… αλλά βρέθηκε!
«Κοπάνα» από το σπίτι του στην περιοχή των Δειλινών στο Ηράκλειο έκανε ένας… ατίθασος μπόμπιρας, χωρίς να τον πάρει είδηση η μητέρα του που λαχτάρησε για τα καλά! Ευτυχώς, ο πιτσιρίκος είχε απλώς κάνει… επίσκεψη σε έναν φίλο του!

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός όταν η πανικόβλητη μητέρα ζήτησε βοήθεια για να βρεθεί το 6χρονο παιδί, που ξέφυγε από την προσοχή της και εξαφανίστηκε. Ήδη, είχε αρχίσει να αναζητά η ίδια τον άτακτο μικρό, αλλά δεν είχε μπορέσει να τον βρει κάπου στη γειτονιά και, όπως ήταν φυσικό, είχε τρομοκρατηθεί.

Ολόκληρη η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. άρχισε να ψάχνει το χαμένο αγοράκι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ώσπου, τέλος στην αγωνία έβαλε η μαρτυρία ενός γείτονα που ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι είδε το 6χρονο παιδί να συνομιλεί με ένα άλλο συνομήλικό του. Ο πιτσιρικάς βρέθηκε στο σπίτι του άλλου παιδιού να παρακολουθούν μαζί… τηλεόραση και παραδόθηκε στη μητέρα του, που μάλλον άφησε για αργότερα την… κατσάδα και το έσφιξε στην αγκαλιά της!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης