Xαλκιδική: Κάμερες «προστάτευαν» κέντρο διακίνησης ναρκωτικών

Xαλκιδική: Κάμερες «προστάτευαν» κέντρο διακίνησης ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης το ορμητήριο της συμμορίας, όπου τα μέλη της φύλαγαν το παράνομο εμπόρευμά τους και έκαναν τις αγοροπωλησίες ναρκωτικών, και οργάνωσαν επιχείρηση

Xαλκιδική: Κάμερες «προστάτευαν» κέντρο διακίνησης ναρκωτικών
Ως τη Χαλκιδική είχε επεκτείνει τη δράση της μιας σπείρα νεαρών διακινητών από την Θεσσαλονίκη που διέθεταν «σκληρά» ναρκωτικά στους τοξικομανείς «πελάτες» της, τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2014. Οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου έβαλαν τέλος στη δράση τους.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης το ορμητήριο της συμμορίας, όπου τα μέλη της φύλαγαν το παράνομο εμπόρευμά τους και έκαναν τις αγοροπωλησίες ναρκωτικών, και οργάνωσαν επιχείρηση.  Όλα εκτυλίχθηκαν αστραπιαία, καθώς το οίκημα διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με δυο κάμερες που κατέγραφαν κάθε κίνηση εξωτερικά. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τους τρεις άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας από 17 ως 25 χρόνων και μόνο μια 27χρονη που είχε ταυτοποιηθεί ως μέλος της σπείρας δεν βρέθηκε εκεί και αναζητείται.

Κλείσιμο
Στο σπίτι-κέντρο διακίνησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13,8 γραμμάρια ηρωίνης, 3,2 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 50 ευρώ και οι δυο κάμερες ασφαλείας. Στη συνέχεια, συνέλαβαν έξω από το σπίτι έναν 35χρονο και έναν 32χρονο που είχαν πάει για να αγοράσουν ναρκωτικά και είχαν προμηθευτεί 12 ναρκωτικά χάπια, 0,2 γραμμάρια ηρωίνης, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 0,3 του γραμμαρίου, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και 190 ευρώ. Όλοι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης