Δεν πρόλαβε να χαρεί τη σύνταξή του

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη σύνταξή του

Ο ανυποψίαστος ηλικιωμένος όταν εκείνος βάδιζε στο πεζοδρόμιο, ο δράστης του επιτέθηκε και τον έσπρωξε με δύναμη ρίχνοντάς τον στο έδαφος! 

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη σύνταξή του
Πώς και πώς περίμενε να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις του Ι.Κ.Α. ένας άτυχος ηλικιωμένος, αλλά δεν πρόλαβε να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του ούτε να κάνει τα ψώνια του. Μόλις βγήκε από την τράπεζα όπου είχε πάει για να εισπράξει την σύνταξη, εκείνη έκανε... φτερά!

Ο 80χρονος συνταξιούχος «σήκωσε» πρωί- πρωί το ποσό των 860 ευρώ από ένα τραπεζικό υποκατάστημα στο Ηράκλειο και πήρε το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, χωρίς να αντιληφθεί ότι έξω από την τράπεζα είχε στήσει «καραούλι» ένας από τους επιτήδειους που παρακολουθούν ηλικιωμένους οι οποίοι κάνουν αναλήψεις και τους «ξαφρίζουν».

Ο άγνωστος δράστης ακολούθησε τον ανυποψίαστο ηλικιωμένο περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να «χτυπήσει». Όταν εκείνος βάδιζε στο πεζοδρόμιο κεντρικής λεωφόρου, του επιτέθηκε και τον έσπρωξε με δύναμη ρίχνοντάς τον στο έδαφος! Πριν προλάβει να καταλάβει τι συνέβη ο άτυχος 80χρονος, άρπαξε από την τσέπη του τα χρήματα και έγινε καπνός, αφήνοντάς τον σύξυλο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης