Αγρίνιο: Έξι γυναίκες ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για να τον κλέψουν

Αγρίνιο: Έξι γυναίκες ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για να τον κλέψουν

Πρόκειται για τσιγγάνες που επιτέθηκαν σε 84χρονο ενώ βάδιζε στο δρόμο και άρχισαν να τον χτυπούν για να του αρπάξουν το πορτοφόλι του που είχε μέσα 550 ευρώ

Αγρίνιο: Έξι γυναίκες ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για να τον κλέψουν
Δεν σεβάστηκαν τα χρόνια του θύματός τους τα μέλη μιας «θηλυκής» συμμορίας που έβαλαν στο μάτι το πορτοφόλι του στο Αγρίνιο και κυριολεκτικά σακάτεψαν στο ξύλο τον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο για να του το πάρουν.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά… έξι νεαρές τσιγγάνες επιτέθηκαν στον άτυχο 84χρονο μέρα- μεσημέρι ενώ βάδιζε σε έναν δρόμο της πόλης και άρχισαν να τον χτυπούν όπου έβρισκαν. Τελικά, κατάφεραν να τον ρίξουν στο έδαφος και μπόρεσαν να αρπάξουν το πορτοφόλι του που είχε μέσα 550 ευρώ.

Φανερά σοκαρισμένος ο 84χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι έξι γυναίκες ηλικίας 26, 24, 22, 21, 21 και 19 χρόνων από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Όλες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις πριν τις παραπέμψει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης