Διπλή «θηλυκή» κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου

Διπλή «θηλυκή» κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου

Οι δράστιδες διέφυγαν με τη βοήθεια συνεργού τους, αλλά αναγνωρίστηκαν και αναζητούνται

Διπλή «θηλυκή» κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου
Δεν πρόλαβαν να κλέψουν το σπίτι και άδειασαν την... τσέπη του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη που τις έπιασε στα πράσα, οι δυο «μακρυχέρες» που τρύπωσαν κρυφά στην κατοικία του σε ένα χωριό της Δράμας! Οι δράστιδες διέφυγαν με τη βοήθεια συνεργού τους, αλλά αναγνωρίστηκαν και αναζητούνται.

Ο 77χρονος επέστρεψε ξαφνικά στο σπίτι του στην κοινότητα Πετρούσα και βρήκε μέσα τις δυο γυναίκες ηλικίας 59 και 38 χρόνων που είχαν παραβιάσει την πόρτα, αλλά δεν είχαν να προλάβει να βρουν κάτι για να κλέψουν. Πάνω στον καυγά που ακολούθησε, οι γυναίκες κράτησαν την ψυχραιμία τους και η μια απασχόλησε τον ηλικιωμένο, δίνοντας την ευκαιρία στην άλλη να «βουτήξει» 200 ευρώ από την τσέπη του!

Κλείσιμο
Αμέσως μετά, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας, ο οποίος τις περίμενε απ' έξω. Ο 77χρονος κατήγγειλε τη διάρρηξη και την κλοπή των χρημάτων στο αστυνομικό τμήμα Προσοτσάνης, οι άνδρες του οποίου του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων και αναγνώρισε τις δράστιδες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης