Μετέφεραν πεζή από την Αλβανία δυο κιλά χασίς

Μετέφεραν πεζή από την Αλβανία δυο κιλά χασίς

Το κλιμάκιο που επιτηρούσε τις ύποπτες κινήσεις εντόπισε τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 23 και 27 χρόνων να κινούνται ύποπτα και τους ακινητοποίησε

Μετέφεραν πεζή από την Αλβανία δυο κιλά χασίς
Από ένα μη ελεγχόμενο μονοπάτι στην ελληνοαλβανική μεθόριο πέρασαν στο ελληνικό έδαφος δυο μη νόμιμοι μετανάστες που μετέφεραν σημαντική ποσότητα χασίς, την οποία είχαν σκοπό να διακινήσουν. Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών καιροφυλακτούσαν.

Το κλιμάκιο που επιτηρούσε τις ύποπτες κινήσεις στην περιοχή Ιεροπηγή της Καστοριάς εντόπισε τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 23 και 27 χρόνων να κινούνται ύποπτα και τους ακινητοποίησε. Στην κατοχή τους, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 187 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά, και έστειλαν τους δράστες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

*** Ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 12,9 γραμμαρίων σε μορφή «σοκολάτας» ανακάλυψαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην κατοχή ενός 31χρονου Ιταλού που σταμάτησαν για έλεγχο στην Κέρκυρα κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες και τον παρέδωσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης