Βρήκαν μαχαίρια, αλλά όχι αυτό που θανάτωσε τον Γεωργιανό στις φυλακές Αγιάς

Βρήκαν μαχαίρια, αλλά όχι αυτό που θανάτωσε τον Γεωργιανό στις φυλακές Αγιάς

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό δεν έχουν εξακριβωθεί και οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ- καρέ το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της φυλακής

Βρήκαν μαχαίρια, αλλά όχι αυτό που θανάτωσε τον Γεωργιανό στις φυλακές Αγιάς
Μεγάλο αριθμό από αιχμηρά αντικείμενα ανακάλυψαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία των φυλακών της Αγιάς Χανίων οι άνδρες της Ασφάλειας, κανένα από αυτά όμως δεν ήταν αυτό με το οποίο τραυματίστηκε ο 42χρονος Γεωργιανός κρατούμενος που υπέκυψε χθες το πρωί στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου.

Ο 27χρονος Αλβανός που κατονόμασαν άλλοι κρατούμενοι ως τον δράστη του φονικού που έγινε το πρωί της Τρίτης στο προαύλιο της φυλακής, συνελήφθη και μετά τον θάνατο του Γεωργιανού οι κατηγορίες σε βάρος του μετατράπηκαν σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. 

Ο θανάσιμος τραυματισμός του 42χρονου Γεωργιανού στο συκώτι, έγινε μετά από καυγά λόγω προσωπικών διαφορών με τον 27χρονο φερόμενο ως δράστη που εκτίει ποινή φυλάκισης 21 ετών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία και οπλοκατοχή. Ωστόσο, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δεν έχουν εξακριβωθεί και οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ- καρέ το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της φυλακής.

Κλείσιμο
Το αυτοσχέδιο μαχαίρι δεν έχει εντοπιστεί μεταξύ όσων βρέθηκαν σε διάφορους χώρους και εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Η νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης ίσως δείξει τη μορφή του αιχμηρού οργάνου και δεν αποκλείεται να είναι κάποιο από αυτά που κατασχέθηκαν και ο δολοφόνος να πρόλαβε να το καθαρίσει. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης