Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 70χρονου Γερμανού για απάτη

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 70χρονου Γερμανού για απάτη

Φφέρεται ότι συμμετείχε σε εξαμελή σπείρα που εξαπάτησε 45 ομοεθνείς του, χρησιμοποιώντας ψευδή-πλαστά στοιχεία, σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, από τον Δεκέμβριο του 2013 έως τον Φεβρουάριο του 2014

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 70χρονου Γερμανού για απάτη
Για απάτη και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, κατηγορείται 70χρονος Γερμανός, ο οποίος συνελήφθη, στη Χαλκιδική δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Ο 70χρονος φέρεται ότι συμμετείχε σε εξαμελή σπείρα που εξαπάτησε 45 ομοεθνείς του, χρησιμοποιώντας ψευδή-πλαστά στοιχεία, σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, από τον Δεκέμβριο του 2013 έως τον Φεβρουάριο του 2014 . Η παράνομη δράση απέφερε στη σπείρα το ποσό των 800.000 ευρώ.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Νικήτη Χαλκιδικής, έπειτα από πολυήμερη έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, 9 κάρτες μνήμης, εξωτερικός σκληρός δίσκος, ηλεκτρονικός υπολογιστής, 2 φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων ( usb ) και 7 σελίδες με εκτυπωμένες απεικονίσεις από 4 ταυτότητες Γερμανών πολιτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης