Ρίο: Άρπαζαν πορτοφόλια στο πάρκινγκ του νοσοκομείου

Ρίο: Άρπαζαν πορτοφόλια στο πάρκινγκ του νοσοκομείου

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστεί η γυναίκα συνεργός του

Ρίο: Άρπαζαν πορτοφόλια στο πάρκινγκ του νοσοκομείου
Στο υπαίθριο παρκινγκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο έστηνε ενέδρες ένα ζευγάρι τσιγγάνων, που πλησίαζαν ανυποψίαστους επισκέπτες και τους απασχολούσαν για να καταφέρουν να αρπάξουν τα πορτοφόλια τους.

Με τον τρόπο αυτό, έκλεψαν από έναν 61χρονο 250 ευρώ και το έβαλαν στα πόδια, όμως το θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τους δράστες. Σε μικρή απόσταση εντόπισαν τον 36χρονο άνδρα, τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του τα 250 ευρώ που αποδόθηκαν στον 61χρονο και 25 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού. 

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστεί η γυναίκα συνεργός του που κατάφερε να διαφύγει πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

*** Με την ίδια ακριβώς μέθοδο δρούσε μια 25χρονη που έβρισκε τα θύματά της σε ένα χώρο στάθμευσης στο Αίγιο. Όταν «βούτηξε» από την τσάντα μιας 34χρονης γυναίκας το πορτοφόλι της με 950 ευρώ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας την συνέλαβαν επί τόπου και το επέστρεψαν στο θύμα. Η δράστιδα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου κατηγορούμενη για κλοπή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης