Κιλκίς: Προσπάθησε να εισάγει λαθραία ολόκληρο οπλοστάσιο

Κιλκίς: Προσπάθησε να εισάγει λαθραία ολόκληρο οπλοστάσιο

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα, τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν και στο σακίδιό του ανακάλυψαν -ούτε λίγο, ούτε πολύ- δέκα πιστόλια των 8 χιλιοστών τα είχε εισάγει λαθραία στην Ελλάδα με σκοπό να τα πουλήσει

Κιλκίς: Προσπάθησε να εισάγει λαθραία ολόκληρο οπλοστάσιο
Ένα οπλοστάσιο έκρυβε το σακίδιο που είχε στην πλάτη του ένας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατάφερε να περάσει παράνομα στη χώρα από την περιοχή των Ευζώνων στο Κιλκίς, όχι όμως και από τους αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα, τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν και στο σακίδιό του ανακάλυψαν -ούτε λίγο, ούτε πολύ- δέκα πιστόλια των 8 χιλιοστών τα είχε εισάγει λαθραία στην Ελλάδα με σκοπό να τα πουλήσει. Όλα τα όπλα ήταν λειτουργικά και εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.

Ο 33χρονος, που δεν είχε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και πάνω του κατασχέθηκαν 255 ευρώ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς ο οποίος του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και μεταφορά πυροβόλων όπλων και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης