Τρίκαλα: Εκαψε κατά λάθος τις οικονομίες του εγγονού της!

Τρίκαλα: Εκαψε κατά λάθος τις οικονομίες του εγγονού της!

Εβαλε 800 ευρώ μέσα σε μια εφημερίδα και την άφησε στο κομοδίνο του δωματίου του, όμως η γιαγιά του την πήρε για προσάναμμα  

Τρίκαλα: Εκαψε κατά λάθος τις οικονομίες του εγγονού της!
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σε ένα χωριό στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα χρησιμοποίησε κατά λάθος για προσάναμμα στην ξυλόσομπα τα… χρήματα που φύλαγε ο εγγονός της!

Ο νεαρός είχε κάνει ανάληψη 800 ευρώ από την τράπεζα. Άλλοι λένε ότι φοβήθηκε τυχόν «κούρεμα» καταθέσεων μετά τις εκλογές και άλλοι ότι τα χρειαζόταν για να πληρώσει κάποιες υποχρεώσεις του. Επειδή είχε ακούσει πολλά για τα ασυνήθιστα σημεία όπου ψάχνουν οι διαρρήκτες, σκέφτηκε να αφήσει τις οικονομίες του σε φανερό σημείο. Τακτοποίησε τα χαρτονομίσματα μέσα σε μια εφημερίδα και την άφησε στο κομοδίνο του δωματίου του.

Λογάριασε, όμως, χωρίς την γιαγιά του, που θέλησε να ανάψει τη σόμπα και την πήρε για προσάναμμα! Όταν γύρισε στο σπίτι ο νεαρός και αναζήτησε την εφημερίδα, ανησύχησε καθώς διαπίστωσε ότι δεν ήταν στη θέση που την άφησε. Ρώτησε, λοιπόν, τη γιαγιά του μήπως την πήρε και εκείνη του αποκάλυψε τι είχε κάνει, «παγώνοντάς» τον για τα καλά, παρά την… αναμμένη σόμπα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης