Καλαμάτα: Πατριός πέταξε το γιο της συζύγου του από το μπαλκόνι!

Καλαμάτα: Πατριός πέταξε το γιο της συζύγου του από το μπαλκόνι!

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για απόπειρα ανθρωποκτονίας ένας 48χρονος Έλληνας που έσπρωξε κατά τη διάρκεια καυγά τον 25χρονο Βούλγαρο γιο της συζύγου του, με αποτέλεσμα να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους

Καλαμάτα: Πατριός πέταξε το γιο της συζύγου του από το μπαλκόνι!
Ο δράστης αρνείται ότι έσπρωξε τον προγονό του, ωστόσο ο νεαρός βρέθηκε στο κενό μετά από γροθιές που δέχθηκε από τον εκτός εαυτού πατριό του. Για καλή του τύχη, «προσγειώθηκε» στην οροφή του αυτοκινήτου του 48χρονου και στη συνέχεια κύλησε ελαφρά τραυματισμένος στο έδαφος γλιτώνοντας τη ζωή του!

Τα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει το ζευγάρι, όχι απλώς δεν είχαν εξομαλύνει τις σχέσεις του 48χρονου με τον 25χρονο γιο της γυναίκας του από προηγούμενο γάμο, αλλά αντίθετα ενέτειναν τους καυγάδες μεταξύ τους που αναστάτωναν κάθε τόσο τη γειτονιά τους στην Καλαμάτα. Ένας τέτοιος καυγάς οδήγησε στο παραλίγο μοιραίο ατύχημα ανήμερα των Χριστουγέννων. Μετά τον τραυματισμό του και τη σύλληψη του πατριού του, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης