Φλώρινα: Πήγαν να κλέψουν ξενοδοχείο αλλά έμεινε το αυτοκίνητό τους!

Φλώρινα: Πήγαν να κλέψουν ξενοδοχείο αλλά έμεινε το αυτοκίνητό τους!

Οι δυο Αλβανοί πάρκαραν στον χώρο του ξενοδοχείου και παραβίασαν το λεβητοστάσιο, όμως το κλεμμένο αυτοκίνητο… έμεινε -Το παράτησαν εκεί και έσπευσαν να εξαφανιστούν

Φλώρινα: Πήγαν να κλέψουν ξενοδοχείο αλλά έμεινε το αυτοκίνητό τους!
Λάθος αυτοκίνητο διάλεξαν να… κλέψουν οι δυο νεαροί αλλοδαποί που προσπάθησαν να τρυπώσουν σε ένα ξενοδοχείο στην Φλώρινα για να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν! Το όχημα έπαθε βλάβη και αναγκάστηκαν να φύγουν άπρακτοι.

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 21 και 22 χρόνων είχαν κλέψει το Ι.Χ. αυτοκίνητο το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου από περιοχή της Χαλκιδικής και είχαν πάει με αυτό στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας της Φλώρινας. Μόλις, όμως, πάρκαραν στον χώρο του ξενοδοχείου και παραβίασαν λεβητοστάσιο, το κλεμμένο αυτοκίνητο… έμεινε! Έτσι, το παράτησαν εκεί και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, άφησαν πάνω του τα αποτυπώματά τους, από τα οποία εξιχνιάστηκε τόσο η κλοπή του οχήματος που βρέθηκε εγκαταλειμμένο στο παρκινγκ και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, όσο και η απόπειρα κλοπής του ξενοδοχείου. 

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Αμυνταίου ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης