«Άγριο» ξύλο μεταξύ Πακιστανών στον Πύργο

«Άγριο» ξύλο μεταξύ Πακιστανών στον Πύργο

Ένας 24χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου - Συνελήφθη 26χρονος, ο οποίος κρατείται με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του ο 24χρονος ομοεθνής του

«Άγριο» ξύλο μεταξύ Πακιστανών στον Πύργο
Για προσωπικές διαφορές φέρεται να ήρθαν στα χέρια τρεις Πακιστανοί προχθές το βράδυ της Τετάρτης σε περιοχή του Πύργου, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν άγρια μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη «συμπλοκή» συμμετείχαν ένας 24χρονος Πακιστανός με έναν 26χρονο ομοεθνή του και τη συμμετοχή ακόμα ενός ατόμου, επίσης από το Πακιστάν, οι οποίοι για άγνωστη αιτία, ήρθαν στα χέρια, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Οι πληροφορίες του patrisnews
αναφέρουν πως ο 24χρονος και ο 26χρονος ξεκίνησαν να λογομαχούν και λίγο αργότερα τα αίματα «άναψαν» με αποτέλεσμα οι δυο τους να πιαστούν στα χέρια και να γρονθοκοπούνται ανελέητα ενώ στο όλο σκηνικό συμμετείχε ακόμα ένας Πακιστανός, ο οποίος διαφεύγει από τις αρχές.

Αποτέλεσμα ήταν ο 24χρονος να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου και νοσηλεύεται με κακώσεις ενώ από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα ο 26χρονος ο οποίος κρατείται με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του ο 24χρονος ομοεθνής του.
Κλείσιμο

Να σημειωθεί πως ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας ενώ για το περιστατικό συνελήφθη και ο 24χρονος τραυματίας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης