Λάρισα: Τρύπωνε στις δημόσιες υπηρεσίες και άρπαζε τα πορτοφόλια υπαλλήλων

Λάρισα: Τρύπωνε στις δημόσιες υπηρεσίες και άρπαζε τα πορτοφόλια υπαλλήλων

Στην τελευταία εισβολή του ο «μακρυχέρης» έγινε αντιληπτός από μια 51χρονη υπάλληλο - Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ο πορτοφολάς συνελήφθη από αστυνομικούς που βρήκαν πάνω του το κλεμμένο πορτοφόλι

Λάρισα: Τρύπωνε στις δημόσιες υπηρεσίες και άρπαζε τα πορτοφόλια υπαλλήλων
Για μια εβδομάδα είχε γίνει ο εφιάλτης των υπαλλήλων στις δημόσιες υπηρεσίας της Λάρισας ένας 38χρονος, που τρύπωνε στα γραφεία όταν τα έβρισκε άδεια και άρπαζε πορτοφόλια. Τις... ελεύθερες ώρες του καλλιεργούσε χασισόδεντρα και έφτιαχνε το προσωπικό του οπλοστάσιο!

Στην τελευταία εισβολή του, ο «μακρυχέρης» έγινε αντιληπτός από μια 51χρονη υπάλληλο της οποίας την ολιγόλεπτη απουσία εκμεταλλεύτηκε για να κλέψει το πορτοφόλι της με 40 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα, από ένα ανασφάλιστο ερμάριο του γραφείου της. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ο πορτοφολάς συνελήφθη από αστυνομικούς που βρήκαν πάνω του το κλεμμένο πορτοφόλι. Κατά την προανάκριση στην Ασφάλεια, εξιχνιάστηκαν και οι κλοπές άλλων τεσσάρων πορτοφολιών με λεία 600 ευρώ και δύο κινητών από γραφεία δημοσίων υπηρεσιών της πόλης, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη μαζί με δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Εκεί κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα χασισόδεντρο ύψους εννέα εκατοστών και ένα μικρό οπλοστάσιο που περιλάμβανε ένα σπαθί με τη θήκη του, ένα ξύλινο τόξο, μία φαρέτρα με δέκα βέλη, δύο σουγιάδες και ένα μαχαίρι. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχει  διαπράξει και άλλες κλοπές.

Οδηγώντας ποδήλατο πλησίασε μια 58χρονη πεζή σε ένα δρόμο στην Αλεξανδρούπολη ένας 37χρονος και, πριν προλάβει να αντιδράσει, της άρπαξε την τσάντα της που περιείχε 17 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα. Ο δράστης εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ το ποδήλατό του κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης