Πάρος: Σύλληψη Αλβανού για κλοπές

Πάρος: Σύλληψη Αλβανού για κλοπές

Πέντε φορές είχε απελαθεί από την Ελλάδα αλλά πάντα κατάφερνε να επιστρέφει και να επιδίδεται σε κλοπές, ο 30χρονος Αλβανός που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πάρου

Πάρος: Σύλληψη Αλβανού για κλοπές
Πέντε φορές είχε απελαθεί από την Ελλάδα αλλά πάντα κατάφερνε να επιστρέφει και να επιδίδεται σε κλοπές, ο 30χρονος Αλβανός που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πάρου λίγες ώρες μετά την διάρρηξη σε σπίτι της Νάουσας. Η έρευνα αποκάλυψε ότι είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες δέκα διαρρήξεις, κυρίως σε δωμάτια τουριστών στο νησί. 

Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί μετά από έλεγχο και στην κατοχή του είχε βρεθεί μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν τα κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ που προέρχονταν από την διάρρηξη στη Νάουσα. Στην ίδια περιοχή, όμως, χτυπούσε τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Όπως αποδείχθηκε, από τις αρχές Ιουλίου είχε τρυπώσει από παράθυρα μπαλκονόπορτες και σε οκτώ ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα σπίτι και είχε αρπάξει από τους ενοίκους χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά και προσωπικά αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 44.600 ευρώ. Μάλιστα, είχε «ξαφρίσει» και έναν θαμώνα μέσα σε ένα κλαμπ του νησιού.

Από το 2005 ως το 2009, ο 30χρονος κακοποιός είχε συλληφθεί και απελαθεί διοικητά πέντε φορές και σε βάρος του ίσχυε απαγόρευση εισόδου στη χώρα. Όμως, είχε αλλάξει τα στοιχεία του και έβγαλε νέο διαβατήριο από τις αρχές της χώρας του, με το οποίο ήρθε σαν… κύριος στην Ελλάδα. Ωστόσο, η άδεια προσωρινής διαμονής που διέθετε είχε λήξει και παρέμεινε παράνομα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης