Συμμορία πιτσιρικάδων διέρρηξε Ι.Χ. έξω από εκκλησία

Συμμορία πιτσιρικάδων διέρρηξε Ι.Χ. έξω από εκκλησία

Μια ομάδα πιτσιρικάδων τσιγγάνων υπό τις οδηγίες μιας νεαρής γυναίκας του το… ξάφριζαν στον προαύλιο χώρο του ναού!

Συμμορία πιτσιρικάδων διέρρηξε Ι.Χ. έξω από εκκλησία
Οσο παρακολουθούσε τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου, μια ομάδα πιτσιρικάδων τσιγγάνων υπό τις οδηγίες μιας νεαρής γυναίκας του το… ξάφριζαν στον προαύλιο χώρο του ναού!

Για καλή του τύχη, ο ιδιοκτήτης βγήκε από την εκκλησία τη στιγμή που έβγαιναν και οι τρεις λιλιπούτειοι δράστες από το αυτοκίνητό του κρατώντας το πορτοφόλι του με μικρό χρηματικό ποσό και δύο κινητά που είχαν κλέψει και το έβαζαν στα πόδια μαζί με την 21χρονη αρχηγό τους. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν τσάκωσαν σε μικροί απόσταση τους 12χρονους κλέφτες που αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ η 21χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Κλείσιμο
*** Λιγότερο τυχεροί στάθηκαν τρεις φίλαθλοι που παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό τον αγώνα μεταξύ του Αστέρα Τουκαλέικων και του Δία στο γήπεδο Βραχνέικων στην Πάτρα το απόγευμα της Κυριακής, αλλά όταν πήγαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους που είχαν σταθμεύσει κοντά στο γήπεδο τα βρήκαν παραβιασμένα. Οι δράστες, που έκλεψαν ό,τι αντικείμενο αξίας βρήκαν, είχαν γίνει καπνός και δεν εντοπίστηκαν από τις έρευνες που έκανε η Αστυνομία.

*** Στο σπίτι ενός αλλοδαπού στη Χαλκίδα τρύπωσε ένας 37χρονος και άρπαξε ένα φορητό υπολογιστή, όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν σε μικρή απόσταση, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν το κλεμμένο laptop στον κάτοχό του. Ο δράστης ανακρίνεται από την Ασφάλεια και για άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης