Ζευγάρι είχε χασισοφυτεία, λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Ζευγάρι είχε χασισοφυτεία, λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Οι δράστες είχαν κορφολογήσει τα τέσσερα δενδρύλλια ύψους από 1,08 ως 1,90 μέτρου, αλλά στην κατοχή τους βρέθηκαν μόνο 5,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Ζευγάρι είχε χασισοφυτεία, λαθραίο καπνό και τσιγάρα
Δεν πρόλαβαν τους καρπούς στη χασισοφυτεία οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός ζευγαριού στην κοινότητα  Αρχοντικά της Ροδόπης! Οι δράστες είχαν κορφολογήσει τα τέσσερα δενδρύλλια ύψους από 1,08 ως 1,90 μέτρου, αλλά στην κατοχή τους βρέθηκαν μόνο 5,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Όμως, δεν είχαν μόνο αυτά ο 49χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 33χρονη σύντροφός του. Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη τρία δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος Lonarid, αλλά και μια συσκευασία με κατεργασμένο καπνό βάρους 286 γραμμαρίων και 15 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί  και εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για τον καταλογισμό τους. Το ζευγάρι  οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχαν χωρίς άδεια.

Κλείσιμο
Η έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι ενός 52χρονου στη Σκάλα Λακωνίας, έφερε στο φως μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 129 γραμμαρίων. Έτσι, ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ένας ανήλικος Έλληνας και 18χρονος Βρετανός έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας στην Λευκάδα, έχοντας πάνω τους χασίς. Στον 16χρονο Έλληνα οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στον 18χρονο 28,9 γραμμάρια. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας για κατοχή ναρκωτικών. 

Με 23 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή και ένα άγνωστης σύνθεσης που εστάλη στο χημείο για ανάλυση, συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 34χρονος Έλληνας. Ο δράστης, που είχε στην κατοχή του και μικροποσότητα χασίς, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης