Γιαννιτσά: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά

Γιαννιτσά: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά

Ένας από τους συλληφθέντες υπέδειξε και τη γυναίκα από την οποία προμηθεύθηκε τα ναρκωτικά

Γιαννιτσά: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά
Και οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν ο ένας μετά τον άλλον στα Γιαννιτσά Πέλλας από αστυνομικούς της Ασφαλείας είχαν πάνω τους ναρκωτικά και μόνο η γυναίκα που είχε πουλήσει τουλάχιστον στον έναν από αυτούς βρέθηκε... «καθαρή»! Δεν γλίτωσε, όμως, τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν διαδοχικά έναν 34χρονο Έλληνα με ακατέργαστη κάνναβη  βάρους 1,5 γραμμαρίων, έναν 23χρονο Αλβανό με 31,4 γραμμάρια και έναν 20χρονο ομοεθνή του με άλλα 4,1 γραμμάρια στην κατοχή του. Ο τελευταίος ήταν ο μόνος που υπέδειξε μια 47χρονη Ελληνίδα ως αυτήν από την οποία αγόρασε τα ναρκωτικά και, με τη μαρτυρία του, η γυναίκα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γιαννιτσών με την κατηγορία της διακίνησης, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.

*** Μια σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 109 γραμμαρίων είχε κρυμμένη στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας 47χρονος που σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε.  στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας– Κατερίνης στο ύψος της Νεοκαισάρειας, ενώ στις τσέπες του βρέθηκαν και άλλα 2,1 γραμμάρια. Ο οδηγός παραδόθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών Κατερίνης που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν διακινούσε τα ναρκωτικά, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης