Κρήτη: Τα παράνομα όπλα τον έστειλαν στον εισαγγελέα

Κρήτη: Τα παράνομα όπλα τον έστειλαν στον εισαγγελέα

Σε αποθήκη όπλων και πυρομαχικών είχε μετατρέψει το σπίτι και το ποιμνιοστάσιο του ένας 43χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη

Κρήτη: Τα παράνομα όπλα τον έστειλαν στον εισαγγελέα
Σε αποθήκη όπλων και πυρομαχικών είχε μετατρέψει το σπίτι και το ποιμνιοστάσιο του ένας 43χρονος, σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο. Το μικρό οπλοστάσιο που διατηρούσε εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν οι άνδρες του Τ.Α.Ε. Μεσαράς και της ΟΠΚΕ.

Συνολικά, κατασχέθηκαν πιστόλι διαμετρήματος 9 mm με τον γεμιστήρα του που εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα ειδικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις, δυο κυνηγετικές καραμπίνες από τις οποίες είχε αφαιρεθεί ο μειωτήρας ώστε να φέρουν τέσσερα φυσίγγια αντί των επιτρεπομένων τριών και ένα αεροβόλο. Ακόμη, βρέθηκαν 84 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και τρία μαχαίρια με λάμες μήκους 15 εκατοστών. Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ένας 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 14 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης