Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι δημόσιοι υπάλληλοι κατά της αξιολόγησης

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι δημόσιοι υπάλληλοι κατά της αξιολόγησης

Η Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ) πραγματοποίησε συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου, από όπου στη συνέχεια ξεκίνησε πορεία - Ξεχωριστό συλλαλητήριο έκανε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αγίας Σοφίας

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι δημόσιοι υπάλληλοι κατά της αξιολόγησης
Στους δρόμους βγήκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι και στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ. Η Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ) πραγματοποίησε συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου, από όπου στη συνέχεια ξεκίνησε πορεία. 

Ξεχωριστό συλλαλητήριο έκανε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αγίας Σοφίας. 

Ο πρόεδρος της ΕΔΟΘ Πέτρος Κετικίδης δήλωσε η συμμετοχή στην απεργία είναι ικανοποιητική και ακόμα μεγαλύτερη στην απεργία - αποχή από την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων.

Εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των καθαριστριών και κατήγγειλε ότι η διαδικασία της αξιολόγησης και του επανελέγχου των συμβάσεων οδηγεί όχι μόνο στις 6.500 απολύσεις που έχει δεσμευθεί να κάνει η κυβέρνηση, αλλά και σε άλλες που θα ακολουθήσουν το 2015.

Ο Μηνάς Μοναστηρίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ εξέφρασε την ίδια θέση για την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο συμβάσεων και ανέφερε σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι στους Δήμους συνεχίζουν τον αγώνα και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου θα προχωρήσουν σε καταλήψεις δημαρχείων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης