Χανιά: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και παράτησε αιμόφυρτο 70χρονο

Χανιά: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και παράτησε αιμόφυρτο 70χρονο

Η έρευνα των ανδρών της Τροχαίας στον τόπο του ατυχήματος, αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε αφήσει πίσω του πλαστικά κομμάτια από τη μοτοσικλέτα και δυο… μπουκάλια μπύρες που μετέφερε

Χανιά: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και παράτησε αιμόφυρτο 70χρονο
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Τροχαία Χανίων για να εντοπίσει τον ασυνείδητο οδηγό μοτοσικλέτας που παρέσυρε έναν ηλικιωμένο στο κέντρο της πόλης και τον τραυμάτισε βαρύτατα, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί παρά τις ζημιές που υπέστη η μηχανή.

Ο άτυχος 70χρονος που εκσφενδονίστηκε σε απόσταση αρκετών μέτρων και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά τραύματα και κατάγματα. 

Η έρευνα των ανδρών της Τροχαίας στον τόπο του ατυχήματος, αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε αφήσει πίσω του πλαστικά κομμάτια από τη μοτοσικλέτα και δυο… μπουκάλια μπύρες που μετέφερε. Μαζί με αυτά, βρέθηκε και το κινητό του πεσμένο σε έναν κοντινό υπόνομο και εστάλη στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του κατόχου του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης