Σπείρες διαρρηκτών λεηλατούν εκκλησίες και καταστήματα

Σπείρες διαρρηκτών λεηλατούν εκκλησίες και καταστήματα

Τρεις υποθέσεις κλοπών από παγκάρια εκκλησιών στο Παλαιοκάτουνο Άρτας εξιχνίασαν οι άνδρες της Ασφάλειας

Σπείρες διαρρηκτών λεηλατούν εκκλησίες και καταστήματα
Μπορεί οι κλοπές και οι διαρρήξεις να… οργιάζουν τελευταία σε ολόκληρη την Ήπειρο, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται και οι Αστυνομικές Αρχές βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, εξιχνιάζοντας τις περισσότερες υποθέσεις που τους καταγγέλλονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα. 

Απ’ όλα είχε ο αστυνομικός… μπαξές των τελευταίων 24ώρων, όσον αφορά περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά σημεία. Οι δράστες είχαν βάλει στο μάτι από παγκάρια εκκλησιών, έως αλκοολούχα ποτά και γεωργικά μηχανήματα.
Στόχος τα παγκάρια!

Τρεις υποθέσεις κλοπών από παγκάρια εκκλησιών στο Παλαιοκάτουνο Άρτας εξιχνίασαν οι άνδρες της Ασφάλειας και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 23χρονος Αλβανός και μία 24χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες στις 8 Σεπτεμβρίου στο Παλαιοκάτουνο Άρτας, διέρρηξαν τα παγκάρια από τρεις εκκλησίες (Ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου, Εξωκκλήσι των Αγίων Αναργύρων και εξωκκλήσι του Αγίου Βλάσσιου), απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.

Κλείσιμο
Oι δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, όπου και ομολόγησαν τις πράξεις τους, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, σφυριά, καλέμια και μία βαριοπούλα).  

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για την τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης