Χαλκίδα: Αδίστακτοι απατεώνες εξαπάτησαν ηλικιωμένη

Χαλκίδα: Αδίστακτοι απατεώνες εξαπάτησαν ηλικιωμένη

Έκαναν περιοδεία την ηλικιωμένη σε τράπεζες και της απέσπασαν 11.480 ευρώ

Χαλκίδα: Αδίστακτοι απατεώνες εξαπάτησαν ηλικιωμένη
Το όριο ανάληψης που είχε στην κάρτα της η ηλικιωμένη την οποία έπεισαν ότι ο γιος της όφειλε μεγάλο χρηματικό ποσό, έκανε τους τρεις αδίστακτους απατεώνες να την περιφέρουν από τράπεζα σε τράπεζα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Η απάτη σίριαλ σε βάρος μιας 73χρονης γυναίκας είχε γίνει στις 28 Μαρτίου, αλλά τώρα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε δικογραφία για απάτη μεγάλης αξίας στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. 

Μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, έπεισαν την ηλικιωμένη για το υποτιθέμενο χρέος και την έπεισαν να «σηκώσει», λίγα- λίγα, 11.480 ευρώ από διάφορα καταστήματα τραπεζών.

Φυσικά, μόλις πήραν τα χρήματα, άφησαν την ηλικιωμένη και εξαφανίστηκαν. 

Η Ασφάλεια Χαλκίδας ερευνά αν και άλλοι ηλικιωμένοι έχουν πέσει θύματά τους.
Κλείσιμο

*** «Μαϊμού» αποδείχθηκε η υποτιθέμενη επιχειρηματική συνεργασία με την οποία δελέασε ένας 34χρονος απατεώνας τον 53χρονο συνιδιοκτήτη μιας εταιρείας συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών σε χωριό της Πέλλας. 

Ο δράστης, που εμφανίστηκε τηλεφωνικά ως στέλεχος εταιρείας οινοποιίας, τον έπεισε να καταθέσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του ως προκαταβολή για τη συνεργασία, αλλά έγινε… καπνός! 

Το θύμα κατήγγειλε την απάτη σε αστυνομικούς της Ασφάλειας που ταυτοποίησαν τον απατεώνα και σχημάτισαν δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης