Οι επίδοξοι αυτόχειρες καλλιεργούσαν γιγάντια χασισόδεντρα!

Οι επίδοξοι αυτόχειρες καλλιεργούσαν γιγάντια χασισόδεντρα!

Οταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι τους έκπληκτοι βρήκαν 18 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος ως 4,7 μέτρα

Οι επίδοξοι αυτόχειρες καλλιεργούσαν γιγάντια χασισόδεντρα!
Νέα τροπή πήρε η υπόθεση με τα τρία αδέλφια που απειλούσαν επί ώρες να αυτοκτονήσουν μέσα στο σπίτι τους στο Μεσολόγγι, για να αποτρέψουν την έρευνα των αστυνομικών. Οπως αποδείχθηκε, ήταν συστηματικοί... χασισοκαλλιεργητές και διατηρούσαν φυτεία με τεραστίων διαστάσεων δενδρύλλια!

Ο ψυχολόγος στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου όπου είχαν μεταφερθεί ο 46χρονος και οι δίδυμοι αδελφοί του ηλικίας 40 χρόνων, διέγνωσε ότι δεν υπήρχε λόγος να εγκλειστούν σε ψυχιατρικό ίδρυμα παρά τα φημολογούμενα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν, τη θεραπεία για τα οποία ισχυρίζονταν ότι είχαν διακόψει λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Όμως, από το νοσοκομείο βρέθηκαν στα... κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας!

Κι αυτό γιατί, μετά την διακομιδή τους, άνδρες της Ασφάλειας ερεύνησαν το σπίτι τους παρουσία δικαστικού επιμελητή για να βρουν τα μαχαίρια με τα οποία απειλούσαν να αυτοκτονήσουν. Εμειναν, όμως, άφωνοι όταν βρήκαν 18 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος ως 4,7 μέτρα! Μάλιστα, τα τρία αδέλφια είχαν συγκεντρώσει κλαδιά δενδρυλλίου μήκους ενός μέτρου και βάρους ενός κιλού και 420 γραμμαρίων, καθώς και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 183 γραμμαρίων και καυεργασμένη βάρους 6,3 γραμμαρίων!

Στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη ένας γεμιστήρας πυροβόλου όπλου G3 και μια σφαίρα των 7,6 χιλιοστών, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι και ένα κλαδευτήρι. Τα αδέλφια συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το βράδυ της Τρίτης, ο 46χρονος και οι 40χρονοι είχαν ταμπουρωθεί στο σπίτι τους, όταν είδαν τους αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί από περίοικους ότι τους εξύβριζαν και τους απειλούσαν με μαχαίρια. Μάλιστα, απειλούσαν να κόψουν τις φλέβες τους και χρειάστηκε η παρέμβαση ειδικών διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ., ψυχολόγου και της αδελφής τους για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο επικαλούμενοι την κακή κατάσταση της ψυχικής υγείας τους.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης