Ανήλικος τσιγγάνος άνοιγε αυτοκίνητα στην Πάτρα

Ανήλικος τσιγγάνος άνοιγε αυτοκίνητα στην Πάτρα

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην πλαζ Πατρών, άκουσε τον κρότο από το πίσω παρμπρίζ που έσπασε ο 17χρονος δράστης και έτρεξε να τον τσακώσει

Ανήλικος τσιγγάνος άνοιγε αυτοκίνητα στην Πάτρα
Η τελευταία διάρρηξη αυτοκινήτου που επιχείρησε μέσα στους τρεις μήνες που δρούσε, ήταν και η τελευταία για έναν ανήλικο τσιγγάνο που από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου είχε διαπράξει άλλες πέντε κλοπές σε οχήματα.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην πλαζ Πατρών, άκουσε τον κρότο από το πίσω παρμπρίζ που έσπασε ο 17χρονος δράστης και έτρεξε να τον τσακώσει. Όμως, ο νεαρός τσιγγάνος τράπηκε σε φυγή χωρίς να κλέψει κάτι και του ξέφυγε. Δεν έμεινε, ωστόσο, για πολύ ασύλληπτος καθώς εντοπίστηκε στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Κατά την προανάκριση στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε «χτυπήσει» με τον ίδιο τρόπο άλλα πέντε αυτοκίνητα και είχε κλέψει συνολικά 230 ευρώ, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα έγγραφα.

Μάλιστα, είχε πάνω του το κινητό μιας γυναίκας που είχε δηλώσει κλοπή πριν από μια εβδομάδα και της επιστράφηκε. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης