Τρίκαλα: Μπήκαν να τους κλέψουν την ώρα του γάμου

Τρίκαλα: Μπήκαν να τους κλέψουν την ώρα του γάμου

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η γαμήλια δεξίωση οι επίδοξοι κλέφτες προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του ζευγαριού - Όταν κάποιος τους έπιασε στα πράσα προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά τους κυνήγησε ο αδερφός του γαμπρού και τους «συνέλαβε»

Τρίκαλα: Μπήκαν να τους κλέψουν την ώρα του γάμου
Ήξεραν ότι θα έβρισκαν μετρητά και χρυσαφικά μεγάλης αξίας οι επίδοξοι διαρρήκτες που επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι ενός ζευγαριού νεόνυμφων την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η γαμήλια δεξίωση στην κοινότητα Μεγάρχη των Τρικάλων! Ο... ραλίστας αδελφός του γαμπρού, όμως, έβαλε τέλος στα σχέδιά τους!

Οι επίδοξοι διαρρήκτες στάθηκαν άτυχοι καθώς, τη στιγμή που επιχειρούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού, έφτασε μια συγγενής που πήγαινε στο σπίτι για να πάρει μερικά πράγματα. Μόλις την είδαν, τράπηκαν σε φυγή και χώθηκαν σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο προσπάθησαν να εξαφανιστούν. Όμως, είχαν να κάνουν με έναν αποφασισμένο αντίπαλο και ικανότατο οδηγό!

Ο αδελφός του γαμπρού που ειδοποιήθηκε, μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητό τους και άρχισε να τους καταδιώκει. Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να του ξεφύγουν, φτάνοντας ως την Καλαμπάκα με τον διώκτη τους «κολλημένο» πίσω τους. Όσο κι αν προσπάθησαν να τον κάνουν να χάσει τα ίχνη τους, δεν τα κατάφεραν καθώς ο ριψοκίνδυνος ραλίστας τους εγκλώβισε και τους ακινητοποίησε ώσπου να φτάσουν τ περιπολικά που είχαν ειδοποιηθεί στο μεταξύ. Οι δυο κακοποιοί συνελήφθησαν και ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης