Κατερίνη: Γερμανός νοίκιαζε μηχανάκια με πλαστά στοιχεία και τα κρατούσε

Κατερίνη: Γερμανός νοίκιαζε μηχανάκια με πλαστά στοιχεία και τα κρατούσε

Έξυπνο κόλπο είχε βρει ένας νεαρός Γερμανός για να εξασφαλίζει τις μετακινήσεις του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα

Κατερίνη: Γερμανός νοίκιαζε μηχανάκια με πλαστά στοιχεία και τα κρατούσε
Με πλαστά έγγραφα που είχε εκδώσει στην πατρίδα του στο όνομα άλλου προσώπου, νοίκιαζε μηχανάκια και τα παρακρατούσε με σκοπό ενδεχομένως να τα πουλήσει.

Η δραστηριότητα του 22χρονου δράστη αποκαλύφθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης στην Παραλία Πιερίας, όταν δέχθηκαν καταγγελία ότι την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή είχε νοικιάσει από την ίδια επιχείρηση δύο μοτοποδήλατα, τα οποία όμως δεν τα επέστρεψε και τα παρακράτησε παράνομα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το Γερμανό και βρήκαν τα μοτοποδήλατα στην κατοχή του, τα οποία επέστρεψαν στην εταιρεία ενοικίασης. 

Όμως, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη διαπίστωσαν ότι τόσο το δελτίο ταυτότητας όσο και η άδεια ικανότητας οδήγησης που είχε επιδείξει είχαν εκδοθεί νόμιμα από τις αρχές της Γερμανίας, αλλά σε άλλο όνομα.

Έτσι, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για απάτη και πλαστογραφία πιστοποιητικών. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης