Καβάλα: Δεν έκλεβε μόνο λαχεία, αλλά και μηχανάκια

Καβάλα: Δεν έκλεβε μόνο λαχεία, αλλά και μηχανάκια

Ο 43χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά και κλοπές, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας 

Καβάλα: Δεν έκλεβε μόνο λαχεία, αλλά και μηχανάκια
Ο κατάλογος με τα λαχεία που είχε αρπάξει από έναν 70χρονο λαχειοπώλη στην Καβάλα και η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία τον είχε απειλήσει, «πρόδωσαν» τον 43χρονο δράστη της ληστείας που οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει για… κλοπές μοτοποδηλάτων.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν περάσει χειροπέδες στον 43χρονο που κυκλοφορούσε με ένα μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλέψει λίγο νωρίτερα, ενώ είχε αποπειραθεί να κλέψει και άλλο ένα χωρίς να τα καταφέρει. Πάνω του, βρέθηκε και ένα μαχαίρι και παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την προανάκριση.

Κλείσιμο
Το επόμενο πρωί έγινε έρευνα στο σπίτι του και βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, δίπλα στην οποία ο δράστης είχε αφήσει τον κατάλογο με τα λαχεία που είχε αρπάξει ακινητοποιώντας τον ηλικιωμένο λαχειοπώλη τα ξημερώματα της Κυριακής, πίσω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου»! 

Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει τη ληστεία και την αρπαγή της τσάντας του 70χρονου που είχε μέσα 20 ευρώ και λαχεία αξίας 400 ευρώ. Ο 43χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά και κλοπές, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για ληστεία, οπλοκατοχή, κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης