Χανιά: Μια σύλληψη για καλλιέργεια χασίς

Χανιά: Μια σύλληψη για καλλιέργεια χασίς

Τι βρέθηκε στο σπίτι του 59χρονου χασισοκαλλιεργητή έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα των αστυνομικών

Χανιά: Μια σύλληψη για καλλιέργεια χασίς
Ούτε να... ξεσκονίσει την ηλεκτρονική ζυγαριά του από τα ίχνη του χασίς στην επιφάνεια της δεν πρόλαβε ο 59χρονος χασισοκαλλιεργητής, που είχε μόλις τρυγήσει τη φυτεία την οποία διατηρούσε σε περιοχή των Χανίων και ετοιμαζόταν να «σπρώξει» σε χρήστες της περιοχής το σχεδόν μισό κιλό της παραγωγής της.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον αιφνιδίασαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν τη ζυγαριά και συσκευασίες με 419 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατέσχεσαν 370 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών. Η φυτεία με τα επτά δενδρύλλια ξεριζώθηκε και ο 59χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Άλλα επτά χασισόδεντρα καλλιεργούσαν στα αγροκτήματά τους στη Μεσσήνη ένας 53χρονος κι ένας 47χρονος που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,2 γραμμαρίων και τσιγαριλίκι και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Έρευνα στο σπίτι ενός 62χρονου σε περιοχή της Καστοριάς έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε τρία τεράστια δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια κάνναβης.

*** Η διερεύνηση μιας υπόθεσης ναρκωτικών οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης στο σπίτι ενός 22χρονου στη Ρόδο, όπου βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 309 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης