Στον Κορυδαλλό αλλοδαπός με οκτώ εντάλματα και καταδίκες!

Στον Κορυδαλλό αλλοδαπός με οκτώ εντάλματα και καταδίκες!

Το δικό του... ρεκόρ στη «συλλογή» ενταλμάτων σύλληψης και καταδικαστικών αποφάσεων για σοβαρά ποινικά αδικήματα είχε δημιουργήσει ένας 32χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Ιστιαία Ευβοίας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./ Συνολικά οκτώ εκκρεμούσαν σε βάρος του και ήδη φυλακίστηκε στον Κορυδαλλό!

Στον Κορυδαλλό αλλοδαπός με οκτώ εντάλματα και καταδίκες!
Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος βρισκόταν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, αλλά όταν προσήχθη στο τμήμα διαπιστώθηκε ότι ήταν καταζητούμενος. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και στη συνέχεια στον ανακριτή, οι οποίοι έδωσαν εντολή για τον εγκλεισμό του σε εκτέλεση των καταδικαστικών αποφάσεων.

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης, από τον 5οΤακτικό ανακριτή Αθηνών για ληστεία κατά συναυτουργία με ιδιαίτερη σκληρότητα, ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία και διακεκριμένες κλοπές, τον ανακριτή Ζακύνθου για ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση και κλοπές από κοινού και τον 3ο Τακτικό ανακριτή Αθηνών για διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή, τελεσμένες και σε απόπειρα, από πρόσωπο που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια. 

Κλείσιμο
Ακόμη, εκκρεμούν σε βάρος του ποινές φυλάκισης 30 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία, οπλοχρησία και κατοχή πλαστού διαβατηρίου, ενός έτους και ένδεκα μηνών για κλοπή, απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αλλά και φυλάκιση δέκα, 18 και 15 μηνών για διάφορες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης