Έβγαζε πολλά από τη διακίνηση ηρωίνης!

Έβγαζε πολλά από τη διακίνηση ηρωίνης!

Η μικροποσότητα ηρωίνης που είχε πάνω του ένας 20χρονος με σκοπό να την πουλήσει σε τοξικομανείς που συχνάζουν σε ένα πάρκο στην πόλη της Κω, μπορεί να μην έλεγε πολλά στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν

Έβγαζε πολλά από τη διακίνηση ηρωίνης!
Έλεγαν, όμως, πολλά τα 965 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο νεαρός και τα οποία έδειχναν ότι έκανε συστηματικά εμπόριο ναρκωτικών, που ήταν ιδιαίτερα αποδοτικό γι' αυτόν! Έτσι, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Κω του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι πληροφορίες για δυο φίλους που διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά στο Βόλο, έφτασαν ως τη... Σκιάθο και οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ξεκίνησαν για την πόλη της Θεσσαλίας παριστάνονταν τους αγοραστές!

Μόλις οι δυο Έλληνες ηλικίας 30 και 31 χρόνων τους παρέδωσαν τις δύο συσκευασίες με 3,73 γραμμάρια ηρωίνης και άλλα 2,53 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και παρέλαβαν 200 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τους φόρεσαν χειροπέδες.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με ένα πτυσσόμενο στιλέτο το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 31χρονου και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για αγοραπωλησία ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης