Πλούσια η δράση της συμμορίας που λήστεψε 61χρονο

Πλούσια η δράση της συμμορίας που λήστεψε 61χρονο

Τέσσερις τσιγγάνοι, τρείς άντρες και μια γυναίκα, αποτελούσαν τα μέλη της σπείρας που κατάφεραν να συλλάβουν οι αστυνομικοί

Πλούσια η δράση της συμμορίας που λήστεψε 61χρονο
Ο ένας μετά τον άλλο έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Ανδραβίδας τα μέλη της σπείρας που είχαν ληστέψει έναν 61χρονο τραυματίζοντάς τον το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Όπως αποδείχθηκε, είχαν διαπράξει τουλάχιστον 17 κλοπές και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή!

Τέσσερις τσιγγάνοι, τρείς άντρες και μια γυναίκα, αποτελούσαν τα μέλη της σπείρας που κατάφεραν να συλλάβουν οι αστυνομικοί το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ενώ ερευνάται αν είχαν και άλλους συνεργούς. Στον εντοπισμό τους οδήγησε η αναγνώριση δυο νεαρών ηλικίας 17 και 18 χρόνων, που εισέβαλαν στο σπίτι του 61χρονου και τον χτύπησαν άγρια για να του αρπάξουν 150 ευρώ.

Οι δράστες, που χτυπούν καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες, ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες ή κλοπές. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας έχει ήδη ασκήσει σε βάρος τους διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση συμμορίας, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης