Ζευγάρι Αλβανών διακινούσε κοκαΐνη στο Μεσολόγγι

Ζευγάρι Αλβανών διακινούσε κοκαΐνη στο Μεσολόγγι

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  με κατηγορίες για κατοχή και πώληση ναρκωτικών

Ζευγάρι Αλβανών διακινούσε κοκαΐνη στο Μεσολόγγι
Τα πέντε κινητά τηλέφωνα με πολλές κάρτες sim και τα 935 ευρώ που είχε στην κατοχή του ένα ζευγάρι Αλβανών, έσβησαν τις όποιες αμφιβολίες είχαν οι αστυνομικοί οι οποίοι τους θεωρούσαν υπόπτους για διακίνηση ναρκωτικών στο Μεσολόγγι.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας στο σπίτι του 33χρονου άνδρα και της 36χρονης συντρόφου του, κατέσχεσαν ακόμη δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 11,1 γραμμάριων και δύο ναρκωτικά χάπια. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για κατοχή και πώληση ναρκωτικών.

Η πλαστή άδεια οδήγησης που είχε πάνω του ένας 49χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ενώ κινούνταν πεζός στο λιμάνι της Ρόδου, οδήγησε τους αστυνομικούς σε έναν 48χρονο τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου υπήρχαν στο πλαστό έγγραφο.

Στο σπίτι του βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στο σπίτι του πρώτου συλληφθέντος, όπου συνελήφθη και η 49χρονη σύζυγός του κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και σπόρους του ναρκωτικού βάρους 223 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και τρία κινητά με επτά κάρτες sim. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για πλαστογραφία και κατοχή ναρκωτικών.

Τρία χάπια τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία περί εξαρτησιογόνων ουσιών χωρίς να διαθέτει ιατρική συνταγή και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,3 γραμμαρίων είχε μαζί του ένας 47χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης