Κατερίνη: Πούλησαν σε επιχειρηματία ανύπαρκτα φορτηγά

Κατερίνη: Πούλησαν σε επιχειρηματία ανύπαρκτα φορτηγά

Πρόκειται για έναν 41χρονο και έναν 39χρονο οι οποίοι συμφώνησαν με το θύμα να τους δώσει 5.000 ευρώ ως προκαταβολή και έναν 51χρονο που εξαργύρωσε μια ταχυδρομική επιταγή ύψους 2.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας προς επικύρωση της συμφωνίας

Κατερίνη: Πούλησαν σε επιχειρηματία ανύπαρκτα φορτηγά
Τα στοιχεία ταυτότητας τριών απατεώνων που συστήθηκαν ως συνάδελφοί του σε έναν ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης μετάλλων και του πήραν προκαταβολή για να του πουλήσουν εγκαταλελειμμένα φορτηγά και μηχανημάτων έργων, εξακρίβωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Κατερίνης που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους.

Πρόκειται για έναν 41χρονο και έναν 39χρονο οι οποίοι συμφώνησαν με το θύμα να τους δώσει 5.000 ευρώ ως προκαταβολή και έναν 51χρονο που εξαργύρωσε μια ταχυδρομική επιταγή ύψους 2.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας προς επικύρωση της συμφωνίας. Όμως, δεν έστειλαν ποτέ τα οχήματα που είχαν συμφωνήσει, ενώ διαπιστώθηκε ότι και η μάντρα στην οποία υποτίθεται ότι ήταν διαχειριστές δεν… υπήρχε! Η δικογραφία για απάτη από κοινού υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης