Κρήτη: Ζευγάρι χασισοκαλλιεργητών συνελήφθη με εκρηκτικά

Κρήτη: Ζευγάρι χασισοκαλλιεργητών συνελήφθη με εκρηκτικά

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και για παραβάσεις των νόμων περί εκρηκτικών υλών, περί όπλων και  περί βεγγαλικών

Κρήτη: Ζευγάρι χασισοκαλλιεργητών συνελήφθη με εκρηκτικά
Ύποπτοι για καλλιέργεια χασισοφυτείας ήταν ένας 52χρονος Έλληνας και η 53χρονη Ολλανδέζα σύντροφός του, αλλά η έρευνα στο σπίτι τους στη Σητεία αποκάλυψε ότι είχαν στην κατοχή τους και παράνομα εκρηκτικά! Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 174,6 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας που ερευνάται σε τι θα χρησιμοποιούσαν.

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τ.Α.Ε., βρέθηκαν ακόμη επτά δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ένα κουτί και μια συσκευασία με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, πιστόλι φωτοβολίδων και φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και για παραβάσεις των νόμων περί εκρηκτικών υλών, περί όπλων και  περί βεγγαλικών!

*** Ο εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής ανακάλυψε την κρυψώνα στην αποθήκη ενός 49χρονου στα Τρίκαλα, όπου φύλαγε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 237 γραμμαρίων την οποία σκόπευε να διακινήσει σε χρήστες της πόλης. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

*** Με 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που μετέφερε με το αυτοκίνητό του, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ρέθυμνο ένας 37χρονος ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Το όχημα του δράστη κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης