Θεσσαλονίκη: Βανάκι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα – Ένας νεκρός

Θεσσαλονίκη: Βανάκι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα – Ένας νεκρός

Τέσσερις τραυματίες - Το δυστύχημα έγινε στον περιφερειακό στον κόμβο του Πανοράματος - Πυλαίας 

Νέα αντικοινωνικά μέτρα προβλέπει ο Αλ. Τσίπρας
Θεσσαλονίκη: Βανάκι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα – Ένας νεκρός
Ένας νεκρός και τέσσερις ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που προκλήθηκε νωρίτερα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Πανοράματος – Πυλαίας.

Ο νεκρός, ήταν οδηγός οχήματος με βουλγάρικες πινακίδες, είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τυριακίδης.

Το τροχαίο προκλήθηκε, όταν επικαθήμενο όχημα τηλεοπτικού συνεργείου που κινείτο από δυτικά προς ανατολικά συγκρούστηκε –αρχικά– με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στο ίδιο ρεύμα και στη συνέχεια πέρασε από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο ρεύμα προς δυτικά, όπου συγκρούστηκε με άλλα πέντε διερχόμενα αυτοκίνητα. Το ένα εξ' αυτών οδηγούσε ο άνδρας που έχασε τη ζωή του. 

Άγνωστο παραμένει πώς έγινε το δυστύχημα, ωστόσο φαίνεται ότι οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το πρωί της Μ. Τετάρτης στη Βόρεια Ελλάδα πιθανότητα συνέβαλαν στο να χάσει τον έλεγχο ο οδηγός του βαν.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, ο κ. Τυριακίδης σημείωσε ότι, οι αρχές έχουν δώσει στην κυκλοφορία τη δεξιά λωρίδα της περιφερειακής οδού στο ρεύμα προς δυτικά, ενώ στο άλλο ρεύμα προς ανατολικά η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Περι τις 16:30, δε, αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα της περιφερειακής οδού προς τα δυτικά, στο οποίο, προσωρινά, λειτουργούσε μόνο η δεξιά λωρίδα.






Σύμφωνα με το seleo.gr, το ρεύμα προς δυτικά έχει κλείσει με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα. Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, σταθμοί τροχαίας και πυροσβεστικής, ενώ παράλληλα οι αρχές εκτρέπουν την κυκλοφορία των οχημάτων από παράπλευρες οδούς.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης