Ψώνιζαν με πλαστά και έκλεβαν ρούχα με... μαγνήτη!

Ψώνιζαν με πλαστά και έκλεβαν ρούχα με... μαγνήτη!

Δύο ζευγάρια Αλβανών «αλώνιζαν» στην αγορά του Βόλου κάνοντας τα ψώνια τους με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ

Ψώνιζαν με πλαστά και έκλεβαν ρούχα με... μαγνήτη!
Δεν τους έφτανε που έκλεβαν ρούχα από καταστήματα χρησιμοποιώντας έναν... μαγνήτη και μια λαβή τσιμπίδας για να απενεργοποιούν τα αντικλεπτικά, φρόντιζαν να έχουν και κέρδος σε... μετρητά τα δυο ζευγάρια Αλβανών που «αλώνιζαν» στην αγορά του Βόλου κάνοντας τα ευτελούς αξίας ψώνια τους με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!

Οι άνδρες της Ασφάλειας κινητοποιήθηκαν μόλις ειδοποιήθηκαν από έναν 54χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος παιχνιδιών και μια 29χρονη οπωροπώλη ότι οι αλλοδαποί είχαν αγοράσει προϊόντα αξίας δυο και ενός ευρώ με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και είχαν πάρει τα ρέστα!

Κλείσιμο
Η 24χρονη Αλβανίδα συνελήφθη πριν απομακρυνθεί από το οπωροπωλείο, ενώ ένας 27χρονος και μια 40χρονη εντοπίστηκαν λίγο αργότερα σε διαφορετικά σημεία της πόλης και έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών που αναζητούν έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής ομοεθνή τους.

Στην κατοχή των αλλοδαπών κατασχέθηκαν ένα ακόμη πλαστό χαρτονόμισμα, 235 γνήσια ευρώ από ρέστα που είχαν εισπράξει, πέντε κινητά και ένας κωνικός μαγνήτης με τον οποίο εξουδετέρωναν τα αντικλεπτικά των ρούχων.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσους εμπόρους είχαν εξαπατήσει οι παραχαράκτες, στους οποίους ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. 

Συναλλαγές σε ένα περίπτερο και ένα κατάστημα χωριού της Δράμας με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, έκανε και ένας 27χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δοξάτου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και τρίτο πλαστό χαρτονόμισμα και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης