Ξηλώνουν χαμηλόβαθμους για την τρομολίστα (UPD)

Ξηλώνουν χαμηλόβαθμους για την τρομολίστα (UPD)

Με μια κίνηση περισσότερο εντυπωσιασμού, παρά ουσίας ο αρχηγός της Αστυνομίας αντιστράτηγος κ. Βασίλειος Τσιατούρας, μετά από εντολές του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη, αποφάσισε να τιμωρήσει με ένα είδος διαθεσιμότητας, τέσσερις τμηματάρχες της Αντιτρομοκρατικής. Φυσικά, τους έθεσε σε διαθεσιμότητα για το «σπρώξιμο» κάτω από το τραπέζι της τρομολίστας στην εφημερίδα το Βήμα» καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι από αυτές τις υπηρεσίες διέρρευσε η συγκεκριμένη λίστα και όχι για τις απο

Ξηλώνουν χαμηλόβαθμους για την τρομολίστα (UPD)

Με μια κίνηση περισσότερο εντυπωσιασμού, παρά ουσίας ο αρχηγός της Αστυνομίας αντιστράτηγος κ. Βασίλειος Τσιατούρας, μετά από εντολές του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη, αποφάσισε να τιμωρήσει με ένα είδος διαθεσιμότητας, τέσσερις τμηματάρχες της Αντιτρομοκρατικής. Φυσικά, τους έθεσε σε διαθεσιμότητα για το «σπρώξιμο» κάτω από το τραπέζι της τρομολίστας στην εφημερίδα το Βήμα» καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι από αυτές τις υπηρεσίες διέρρευσε η συγκεκριμένη λίστα και όχι για τις απορίες και τα ερωτηματικά που προκαλεί η ανάγνωση των ονομάτων που εμπεριέχοντο σε αυτή στοχοποιώντας ανθρώπους και επιχειρήσεις. Οι αρμόδιοι υπουργοί, αποφάσισαν να «τιμωρήσουν» χαμηλόβαθμους αξιωματικούς και να αφήσουν για άλλη μια φορά στο απυρόβλητο τα υψηλόβαθμα στελέχη που ουσιαστικά φέρουν και τη μεγαλύτερη ευθύνη, δείχνοντας εμπράκτως ότι ελάχιστα ενδιαφέρονται για την εύρυθμη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ παρά μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

          Το απίστευτο είναι ότι η απόφαση να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί, έγινε χωρίς καν να ληφθεί υπόψη ότι η νέα τρομοκρατία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ότι λίγες ώρες νωρίτερα στα γραφεία της εφημερίδας «Το Ποντίκι», έφθανε η προκήρυξη του «Επαναστατικού Αγώνα». Έτσι, συναντάμε το οξύμωρο, να μην υπάρχει κανείς υπεύθυνος στην αρμόδια υπηρεσία για να μελετήσει και να ερμηνεύσει το νέο κείμενο των τρομοκρατών. Δεν πέρασαν ούτε δέκα ημέρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι υποτιθέμενες ριζικές αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική, για να προκύψει και πάλι τεράστιο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της με απροσδιόριστες συνέπειες.

Τελικά η φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, πρέπει να καταλάβει,  ότι η εξάρθρωση της 17Ν, έγινε μετά από σημαντική δουλειά και όχι με διαρροές και επικίνδυνες λίστες υποτιθέμενων στόχων τρομοκρατών.

          Την ίδια ώρα μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ της αφρόκρεμας της Ελληνικής Αστυνομίας. Των στρατηγών, οι οποίοι «τρώγονται» όχι γιατί διαφωνούν σε σχέδια και πλάνα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας αλλά για την προσωπική τους ανέλιξη στην ιεραρχία της ΕΛ.ΑΣ.

Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης