Το περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι επί της οδού Ψαρών, στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι για προσωπικές διαφορές.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d682ufm5mj5t)
Ο 57χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του φραστικά, ενώ στη συνέχεια της την γρονθοκόπησε και την χαστούκισε.
Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο 57χρονος την έπιασε από το λαιμό, άνοιξε το παράθυρο, την έσπρωξε και ενώ το μισό της σώμα κρέμονταν έξω από το παράθυρο, συνέχισε να την πιέζει στο κεφάλι, να την απειλή και να την βρίζει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η 50χρονη έκανε καταγγελία στην αστυνομίακαι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο 57χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι