Βιασμός στη Νέα Σμύρνη: Νέα προθεσμία για την Παρασκευή πήραν οι κατηγορούμενοι - Αρνούνται τις κατηγορίες

Βιασμός στη Νέα Σμύρνη: Νέα προθεσμία για την Παρασκευή πήραν οι κατηγορούμενοι - Αρνούνται τις κατηγορίες

Οι τρεις κατηγορούμενοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας – Τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση όπως και δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

evelpidwn
Την Παρασκευή αναμένεται η απολογία των κατηγορουμένων για την υπόθεση βιασμού νεαρής γυναίκας στη Νέα Σμύρνη. Σήμερα, οι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης, δυο άνδρες και μια γυναίκα, οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτρίας από τον οποία ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία ώστε να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τους έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση (άρθρο 47 ΠΚ) όπως και δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η νεαρή γυναίκα βιάσθηκε από τον έναν συλληφθέντα και ενώ οι άλλοι δυο παρακολουθούσαν τον βιασμό της. Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και 65 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησε τις αρχές έπειτα από την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, 27 ετών, ότι έπεσε θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα φέρεται να κατέθεσε πως ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, ένας άνδρας 40 ετών, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις, την ξυλοκόπησε, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε παρουσία τριών φίλων του.

Αρνούνται τις κατηγορίες

Κλείσιμο
Από την πλευρά τους πάντως οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται -σύμφωνα με πληροφορίες- τις κατηγορίες. Μάλιστα, ο 40χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν βίασε την 27χρονη. Παραδέχεται ωστόσο την χτύπησε και την κούρεψε, επειδή, όπως υποστηρίζει, την έπιασε να τον κλέβει.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της 27χρονης. Ακόμη αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο 40χρονος στο σπίτι του. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η υπεράσπιση του κατηγορούμενου από το υλικό αυτό ο ανακριτής θα διαπιστώσει ότι ο κατηγορούμενος ουδέποτε βίασε την 27χρονη.

Ειδήσεις σήμερα:

Έλυσε τη σιωπή του ο Ερντογάν για τα «χαμένα» 128 δισ. δολάρια και κατηγόρησε... την αντιπολίτευση

Γερμανία: Εκτόξευση των Πρασίνων με το τέλος της εποχής Μέρκελ - Επτά μονάδες μπροστά οι Gruenen

Handelsblatt για άνοιγμα τουρισμού: «H Ελλάδα προχωρά μόνη μπροστά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης