Συνάντηση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα με το ελληνοαμερικανικό λόμπι

Συνάντηση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα με το ελληνοαμερικανικό λόμπι

Παρόντες οι Μάικ Μάνατος, Νίκος Λαρυγγάκης, Βασίλης Μωσαϊδης καθώς και ο Πολ Γλάστρις

Συνάντηση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα με το ελληνοαμερικανικό λόμπι
Συνάντηση με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, είχαν εκπρόσωποι του ελληνοαμερικανικού λόμπι στην Ουάσινγκτον την Τρίτη το μεσημέρι.

Τον Αμερικανό πρεσβευτή συνόδευε ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζόναθαν Κοέν, και όπως ήταν φυσικό συζητήθηκαν οι πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ελληνοαμερικανού λομπίστα Μάικ Μάνατος έλαβε χώρα στον απόηχο του πρόσφατου ταξιδιού που έκανε ο κ. Πάιατ στην Άγκυρα, όπου συνόδευσε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Τουρκία.

Κλείσιμο
Από ελληνικής πλευράς έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών ο πρόεδρος του American Hellenic Institute Νίκος Λαρυγγάκης, ο εκτελεστικός διευθυντής της AHEPA Βασίλης Μωσαϊδης, καθώς και ο Πολ Γλάστρις, στενός συνεργάτης και πρώην λογογράφος του Μπιλ Κλίντον. 

«Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δύο από τους καλύτερους διπλωμάτες της χώρας μας (Τζέφρι Πάιατ, Τζόναθαν Κοέν) στην πρώτη γραμμή σε αυτή την περίοδο αβεβαιότητας», ανέφερε ο Μάικ Μάνατος μετά το τέλος της συνάντησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης